Wees van betekenis voor je cliënten in jouw wijk. Word Verzorgende IG bij Icare!

Heb jij hart voor de zorg, houd jij van afwisseling en werk je het liefst dicht bij huis? Ontdek dan wat Icare jou kan bieden.
We zoeken collega’s in Ede en omgeving (Barneveld, Nijkerk e.a.).

Wees van betekenis voor je cliënten in jouw wijk. Word Verzorgende IG bij Icare!

Heb jij hart voor de zorg, houd jij van afwisseling en werk je het liefst dicht bij huis? Ontdek dan wat Icare jou kan bieden. We zoeken collega’s in Ede en omgeving (Barneveld, Nijkerk e.a.).

Zorg met aandacht

Als betrokken zorgprofessional geef jij je cliënten echte aandacht. Je houdt van zelfstandigheid, staat voor kwaliteitszorg en werkt graag voor een professionele organisatie die met jou meedenkt. Jouw drijfveer is de zelfstandigheid van je cliënten. Daar doe je het voor. Door jouw professionele hulp en aandacht kunnen zij thuis blijven wonen. Zo simpel is het. En daar mag jij trots op zijn!

Bij Icare sta je er niet alleen voor. Ook al ga je zelfstandig te werk, je voelt een heel team achter je. De sfeer is heel goed en we helpen elkaar wanneer het nodig is. – Viktor (50)

Dit ga je doen als Verzorgende IG

Jij helpt je cliënten met hun persoonlijke verzorging en verricht verpleegtechnische handelingen. Samen met je cliënten kijk je naar hun mogelijkheden en stimuleer je ze zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Je signaleert veranderingen en schakelt waar nodig andere disciplines in. Daarnaast heb je nauw contact met familie en mantelzorgers.

Je bezoekt cliënten in de wijk

Medicatie toedienen

Dagelijkse zorg verlenen

Inzetten (technologische) hulpmiddelen

Verpleegtechnische handelingen

Schakelen tussen verschillende disciplines

Je bezoekt cliënten in de wijk

Medicatie toedienen

Dagelijkse zorg verlenen

Inzetten (technologische) hulpmiddelen

Verpleegtechnische handelingen

Schakelen tussen verschillende disciplines

Wat breng je mee?

Je hebt het mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3 en komt in aanmerking voor een VOG. Je bent nuchter, flexibel en kunt goed zelfstandig werken. Je denkt in mogelijkheden en houdt ervan kwaliteit te leveren.

Dit is wat we je bieden

Allereerst bieden we je een zelfstandige baan waar je echt iets kunt betekenen voor anderen. Ook krijg je bij Icare alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien in je vak. Maar dat is nog niet alles. Wij houden bij de planning rekening met jouw wensen. Een vaste vrije dag hoort daar ook bij!

Salaris tot €2.668, – en een eindejaarsuitkering van 7,4%

Lidmaatschap V&VN

Pensioenfonds Zorg en Welzijn

Persoonlijke ontwikkeling

Reiskostenvergoeding

Onregelmatigheidstoeslag (tot 60%)

Tablet en telefoon

Contract tot 28 uur (4-, 6- of 8 uurs diensten)

Salaris tot €2.668,- en een eindejaarsuitkering van 7,4%

Lidmaatschap V&VN

Pensioenfonds Zorg en Welzijn

Persoonlijke ontwikkeling

Reiskostenvergoeding

Onregelmatigheidstoeslag (tot 60%)

Tablet en telefoon

Een vast contract is direct bespreekbaar

Vrijheid en afwisseling – geen dag hetzelfde

Als Verzorgende IG heb je veel vrijheid en afwisseling. Geen dag is hetzelfde en elke cliënt heeft een andere zorgvraag. Van een net bevallen vrouw tot een meisje met een stoma, en van een schoolkind die jij helpt met insuline tot een oudere dame die hulp nodig heeft bij haar dagelijkse verzorging. Icare kent een enorm diverse groep cliënten en wij hebben veel kennis en ervaring in huis. Die expertise is altijd beschikbaar voor jou, zodat jij al je cliënten optimale zorg biedt.

Samen voor de beste zorg

Bij Icare werken wij continu aan de beste zorg voor onze cliënten. We stimuleren jou om actief mee te denken en luisteren naar je mening en ideeën. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop. Door het gebruik van nieuwe technologie heb jij tijd voor het echte werk: de persoonlijke zorg en aandacht voor je cliënt. Dat we bovengemiddeld scoren op Zorgkaart nl vinden we fantastisch, maar het verbaast ons eerlijk gezegd niet. Daar werken we elke dag heel hard voor!

Doorgroeien, maar wel met de zekerheid van een vaste baan

Werken bij Icare biedt jou baanzekerheid tot in de toekomst. Wil je je verder ontwikkelen in je vak? Als grote organisatie met een breed pakket aan specialistische zorg bieden we je alle ruimte en mogelijkheden om door te groeien. Als je verhuist kun je gewoon in je nieuwe woonplaats aan de slag. Met het uitgebreide zorggebied van Icare is er altijd een fijne werkplek in jouw buurt.

Gerjo van Ekris (41)Verzorgende IG

Wat ik leuk vind aan mijn werk? De sociale kant, vrijheid en dat ik cliënten leer weer op eigen benen te staan. Dit maakt mijn werk uitdagend en heel dankbaar.

Carina Bossenbroek (25)Verzorgende IG

Icare is een organisatie die je de mogelijkheid biedt om te groeien. Via e-learnings heb ik al heel wat kennis opgedaan. Daarnaast krijg je de kans om opleidingen te volgen.

Wilma Noordam (59)Verzorgende IG

Als verzorgende IG bij Icare ben je niet alleen met ouderzorg bezig. Ook insuline prikken op scholen en jongeren met syndroom van down begeleiden, behoren tot onze taken. Dit maakt het werk zeer wisselend en interessant.

Rachel Brem (33)Verzorgende IG in opleiding

Je bent in de cliënt zijn omgeving op bezoek. Dit maakt het heel persoonlijk en je kan écht een band opbouwen met elkaar. Je hebt de tijd en de rust om een praatje te maken, we geven ze de aandacht en de zorg die ze nodig hebben.

Rieky Toonen van de Garskamp (57)Verzorgende IG

Werk in de zorg is geen dag hetzelfde. Zo zijn wij bezig met o.a. specialistische wondzorg, sondevoeding, katheter inbrengen en medicatie toedienen. De uitdaging zit in het samenwerken met verschillende disciplines, wijkverpleegkundige, huisarts, de fysio en de ergotherapeut. Dit maakt het werk zeer divers.

Henriette vd Broek (58)Verzorgende IG

Er is veel aandacht voor de medewerker en er wordt naar ons geluisterd vanuit Icare. Zo zit ik in een projectgroep ‘passende zorg’ en denk ik mee over het beleid. Fijn dat mijn mening ertoe doet.

Viktor Avbiorokoma (50)Verzorgende IG

Bij Icare sta je er niet alleen voor. Ook al ga je zelfstandig te werk, Je voelt een heel team achter je. De sfeer is heel goed en we helpen elkaar wanneer het nodig is.

1

Reageer

Laat ons weten dat je interesse hebt
2

Telefonische kennismaking

We nemen contact met je op
3

Kennismakingsgesprek

Gesprek met ons aanspreekpunt Werving
4

Meeloopochtend

Ervaar Icare door een ochtend mee te lopen
5

Aan de slag!

Gefeliciteerd met je nieuwe baan

Contact

Voor vragen kan je contact opnemen met ons Servicepunt 0522-27 36 35.

Ga in gesprek en ontdek je mogelijkheden!

Heb je interesse in deze functie? Laat ons weten hoe we je kunnen bereiken en wij nemen contact met je op voor een verdere kennismaking.


Stuur de link van deze pagina naar je email adres

Over Icare

Icare biedt verpleging en verzorging bij mensen thuis of in een verpleeg- of verzorgingshuis. Dagelijks zijn ruim 6.000 medewerkers actief om zorg te bieden op een manier die het best aansluit bij de individuele wensen van de klant. Ook voor gespecialiseerde zorg en Nachtzorg kunnen klanten bij Icare terecht.

Actief in 5 provincies

6.000 medewerkers

Cijfer Zorgkaart Nederland: 8,9

Nachtzorg teams

Specialistische teams

Erkend leerbedrijf

Actief in 5 provincies

6.000 medewerkers

Cijfer Zorgkaart Nederland: 8,9

Nachtzorg teams

Specialistische teams

Erkend leerbedrijf

Een vast contract is direct bespreekbaar